Afbeelding van Whats App op 2024 06 27 om 10 11 13 27f97f4c

Als ondernemer ervaar je dagelijks de druk om altijd bereikbaar te zijn en in te spelen op de behoeften van je bedrijf. Telefoontjes beantwoorden, e-mails verwerken, pakjes ontvangen,… Er lijkt nooit een moment van rust te zijn. Toch is het cruciaal om af en toe helemaal te ontspannen. Een goede vakantie is belangrijk voor je gezondheid én voor de groei van je bedrijf. Bedrijvencentrum regio Waregem biedt hiervoor de perfecte oplossing: wij nemen de permanentie over tijdens jouw vakantie.

De voordelen van een welverdiende vakantie

  • Minder stress

Op vakantie kom je even helemaal los van dagelijkse stress. Dit is essentieel om mentaal en fysiek gezond te blijven.

  • Verhoogde productiviteit

Door afstand te nemen van je werk, kun je volledig opladen. Je zal merken dat je nadien veel productiever en creatiever bent.

  • Betere besluitvorming

Uitgeruste en ontspannen ondernemers nemen betere beslissingen. Dit komt je bedrijf op de lange termijn ten goede.

De rol van het Bedrijvencentrum

Wij begrijpen hoe belangrijk jouw rust is en bieden daarom onze onthaaldiensten aan. Zo kan jij met een gerust hart op vakantie gaan. Onze diensten omvatten:

  • Telefoons aannemen

Wij zorgen ervoor dat al je zakelijke oproepen professioneel worden beantwoord. Onze receptionist beheert je inkomende oproepen, noteert berichten en zorgt ervoor dat je niets belangrijks mist.

  • Pakjes ontvangen

Wij nemen al je pakketten en post in ontvangst tijdens je afwezigheid. Zo hoef je je geen zorgen te maken over gemiste leveringen of verloren zendingen.

  • Klantenservice

Wij staan klaar om vragen van je klanten aan te nemen. Ook al kunnen we niet direct een antwoord geven, geeft het toch een goed gevoel aan de klant dat er iemand luistert en de vraag noteert. Dit heeft zeker en vast een positieve invloed op de tevredenheid van je klanten.

Waarom kiezen voor permanentie bij het Bedrijvencentrum?

Door te kiezen voor de permanentiediensten van het Bedrijvencentrum, ga je stressvrij op vakantie. Je weet dat jouw klanten gehoord worden en dat de correspondentie goed bijgehouden wordt.

Zo geniet jij genieten van je welverdiende rust. Je komt met hernieuwde energie en inspiratie terug naar je werk, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij jou kunnen ondersteunen tijdens jouw vakantie.